Gæstebog-Ris & @-->->---

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email 08-04-2011

Berith Laustsen

Hej Lone. Tusinde tak for sangene, nu har jeg fået lavet sang hos dig 2 gange, og jeg er lige imponeret hver gang, du rammer præcis den stil og stemning jeg ønsker. Tak for denne gang, vi tales ved til min næste fest. knus Berith Laustsen

Email Hjemmeside 12-02-2011

Thomas

Det er en fin hjemmeside du har lavet her.

Email Hjemmeside 26-09-2010

Walther Linis

Tak for en god hjemmeside!!!

Email 07-09-2010

Lisbeth

Har fået lavet to sange og et bryllupsrim hos dig, og jeg vender tilbage. Du formår simpelhen at ramme plet hver gang og gøre det så personligt... Alle 3 gange du har lavet noget for mig, har jeg fået så meget positiv respons fra både modtager og de andre gæster...den ros videregiver jeg hermed :-)
Er dybt imponeret over dit arbejde og talent.
Mvh Lisbeth

Email 30-08-2010

Jane Frederiksen.

Hej Lone.
1000 tak for en kanon sang til min tvillinge-søsters sølvbryllup. Den var god da jeg selv sang den, men perfekt på selve aftenen:)

Email 15-04-2010

Dorthe Sakstrup

Hej Lone
Det er en fantastisk sang du har skrevet til min søn Mathias' konfirmation..Den er er bare helt perfekt, du har bare fået det hele med..vil varmt anbefale dig til andre der mangler en rigtig god sang.
Tak Dorthe

Email 13-04-2010

helle Christensen

Hej Lone super super sang til min søns konfirmation, du har virkelig fået så meget med (sad med tårer i øjenene da jeg læste den )
vi vender helt sikkert tilbage en anden gang.
Tusind tak
Mvh Helle

Email 05-03-2010

Hanne

Hej Lone
Tusind tak for den rigtig gode sang,som du har lavet til min søns konfirmation. Du har virkelig fået mange af mine stikord med og jeg er sikker på, at den bliver en succes. Jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang.
Hilsen Hanne

Email 04-03-2010

brian

vil lige sige tak for den gode sang til konfirmation og for den hurtige ekspedition bare en kanon sang som sad lige i skabet kan klart anbefales til andre som skal have skrevet en sang

Email 18-01-2010

ønsker ikke at angive

Skrevet af (ønsker at være anonym), d. 08-11-2009
Kære Lone!
Mange tak for sangen, til min venindes 60 års fødselsdag, den rummer ALT det jeg gerne vil udtrykke og det er en sød melodi. Så jeg er lykkelig for, at du ville tage hånd om den. Den er velskrevet og fuld af kærlighed og samtidig sjov. Hun ved hvad det går ud på og jeg er sikker på den også går lige ind og rører noget i hendes hjerte.

Du ved ikke hvor lettet jeg er, men du kan tro jeg jubler lige nu.

Jeg føler der var en mening i, at jeg fandt netop DIG her på nettet.

Masser af ros til dig og jeg vender tilbage.

Kærlig hilsen
(ønsker at være anonym, så forfatteren har slettet navn)

Email Hjemmeside 11-08-2009

Federica

Interessant hjemmeside... Jeg skal nok huske det, når jeg skal bruge nogle sang til fester... :-)

Email 18-05-2009

Berith Iaustsen

Hej Lone. Jeg vil bare lige sige tak for de to super gode sange, som du lavede til Nicklas konfirmation, både Nicklas og gæster syntes godt om dem. Vi tales ved igen når lillebror skal konfirmeres. Berith

Email 12-05-2009

john og Lotte

Hej Lone

Efter en veloverstået konfirmation -vil jeg bare lige sige, at knægten synes sangen var god. Vi havde taget 5 af versene, og den blev sunget helt uden problemer - og melodien var lige i skabet, og alle kendte den selvfølgelig.
Så det var bare super -tak for hjælpen.
Hilsen
John og Lotte


Email 11-05-2009

Marni Petersen

Hej Lone

Tusind tak for en supergod sang til vores nevø Frederiks konfirmation den 8.5.
Du var lynhurtig til at skrive den, men formåede alligevel at få alt det vigtige med. Samtidig blev den meget personlig og meget sangvenlig. Alle grinede og sang af hjertens lyst.
Vi vender tilbage, når vi skal bruge en ny sang.
(det kan altså godt betale sig at få en prof. til at skrive for sig).

Kærlig hilsen moster og onkel

Email 28-04-2009

Anne-Mette Bursø

Hej Lone

Vil lige endnu engang takke for hurtig udrykning fra din side med hensyn til sang til min nieces konfirmation - det er en supersang og den blev sunget med stor succes i søndags.
Mange venlige hilsner
Anne-Mette

Del siden